Aparat dentar – Spark Clear Aligner

Tratamentul ortodontic cu Spark Clear Aligners este cea mai nouă și tehnologizată metodă de îndreptare a dinților cu gutiere transparente personalizate, o alternativă excelentă la aparatele dentare clasice pentru pacienții care își doresc să își alinieze dinții și să își corecteze mușcătura într-o manieră confortabilă, estetică și într-un interval de timp mai scurt.

Aparatul dentar Spark invizibil reprezintă cea mai nouă și tehnologizată metodă de îndreptare a dinților, o adevărată inovație în domeniul stomatologiei. Acest tip de aparat invizibil bazat pe gutiere dentare transparente personalizate reprezintă soluția ideală pentru ca pacientul să mascheze cu succes tratamentul ortodontic, comparativ cu aparatele ortodontice clasice.

Află mai mult

Protetică dentară

Protetica dentară este o arie specializată a stomatologiei, care privește reconstrucția dentiției unei persoane, atât ca aspect cât și ca funcție.

Folosim materiale de cea mai bună calitate, avem o colaborare stransă cu tehnicienii dentari si acordăm o atenție deosebită dorințelor pacientului pentru a obține lucrări protetice care excelează prin estetică și funcționalitate.

Află mai mult

Igienă dentară

Sănătatea orală înseamnă mai mult decât un zâmbet plăcut, iar igiena dentară reprezintă prima și cea mai importantă etapă a îngrijirii dinților.

În cadrul stomatologiei, masurile profilactice au o importanță deosebită, iar respectarea lor salvează timp și efort şi elimină eventualul disconfort al tratamentelor stomatologice. O bună profilaxie stopează sau încetinește apariția cariilor dentare, dar și problemele mult mai grave care duc la pierderea dinților.

Află mai mult

Implant dentar

Implantul dentar reprezintă una din marile descoperiri ale medicinei dentare, aducând soluții revoluționare și speranță pacientilor cu dinti lipsă.

Implantul dentar este un dispozitiv de titan de înalta puritate, care înlocuieste rădăcina dintelui natural, pierdut. Inserate pe locul fostelor rădăcini, implanturile dentare constituie baza noilor dinți, care vor avea rol funcțional și o estetică asemenea dinților naturali.

Află mai mult

Aparat dentar – Ortodonție

Un zâmbet este o operă de artă, iar tratamentul ortodontic face ca zâmbetul dumneavostră să arate fabulous toată viața.

Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, a rapoartelor dintre dinți și a rapoartelor dintre oasele maxilare, prin folosirea unui aparat ortodontic. Pozițiile incorecte ale dintilor si oaselor maxilare influențează echilibrul feței, armonia profilului, masticația corectă, dar și zâmbetul.

Află mai mult

Pedodonție

Pedodonția este o specialitate stomatologică ce se adresează copiilor, ocupându-se cu profilaxia și tratamentul dinților de lapte și a dinților permanenți tineri.

Prioritatea noastră este sa ne manifestăm grija față de dentiția copiilor tăi, concentrandu-ne pe prevenție, pe tratamente de calitate și motivare pozitivă. La Dental Zen Estetic am creat o atmosferă placută, relaxată și confortabilă, in care copiii sunt tratați corespunzător, cu multă atenție, profesionalism și dragoste, pentru ca cei mici sa agreeze obiceiurile legate de igiena dentară încă de la început.

Află mai mult

Chirurgie orală

Clinica Dental Zen Estetic oferă pacienților servicii de chirurgie orală sub anestezie locală.

Tehnicile specifice de chirurgie orală sunt folosite doar atunci când este necesar într-un cabinet stomatologic. Fie că este vorba de o extracție sau de proceduri mai complicate, medicii noștri vor finaliza cu succes intervenția chirurgicală.

Află mai mult

Endodonție

Termenul de endodonție provine din limba greacă și înseamnă “interiorul dintelui”.

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui” (camera pulpară și întreg sistemul de canale) pentru eliminarea infecțiilor și protejarea de infecții viitoare.

Află mai mult

Estetică dentară

Există un singur gest care are un mesaj universal: zâmbetul.

Estetica dentară s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos. Unii avem un zâmbet frumos nativ, alții nu. Indiferent de caz, îl putem restabili, iar tu poți să fii mai expresiv și liber în a trăi fără complexe.

Află mai mult

Estetică facială - Plasmolifting

La Dental Zen Estetic îți oferim o gamă de proceduri dermato-estetice, care îți vor intineri vizibil aspectul și te vor ajuta să arăți impecabil.

Plasmolifting™ este o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate. Utilizarea plasmei bogate în trombocite reprezintă una dintre puţinele posibilităţi de modulare şi îmbunătăţire a cicatrizării rănilor, precum şi de prevenire a infectării fără administrarea substanţelor medicamentoase.

Află mai mult