Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, a rapoartelor dintre dinți și a rapoartelor dintre oasele maxilare, prin folosirea unui aparat ortodontic. Pozițiile incorecte ale dintilor si oaselor maxilare influențează echilibrul feței, armonia profilului, masticația corectă, dar și zâmbetul.

Un zâmbet este o operă de artă, iar tratamentul ortodontic face ca zâmbetul dumneavostră să arate fabulous toată viața. De asemenea, tratamentul ortodontic va face ca întreaga față să arate mai frumos, prin corectarea rapoartelor dintre cele doua maxilare și prin schimbarea formei acestora.

Bucură-te de un zâmbet frumos şi sănătos, purtând aparatul dentar care ţi se potriveşte şi nu uita să zâmbeşti cu încredere!

Dental Zen Estetic oferă tratamente ortodontice complete, pornind de la alinierea dinților precum și rectificarea ocluziei (mușcăturii).

Tipurile de aparat dentar pe care le propune Dental Zen Estetic

Cateva dintre cazurile pe care le-am tratat in clinica noastra

Before and After

Baiat, 13 ani

Tratament: Aparat Damon superior, durata tratamentului un an si 4 luni.

Baiat, 24 de ani, pacient din afara tarii

Tratament: Aparat Damon, perioada tratamentului 1 an si 8 luni, 8-9 controale.

Baiat, 13 ani

Tratament: Aparat Damon superior, durata tratamentului un an si 4 luni.

Fata, 15 ani

Tratament: A purtat aparate fixe pentru un an si jumatate.

Fata, 27 de ani

Tratament: Extractii premolari superiori.  A purtat aparat dentar safir timp de un an si 10 luni.

Fata, 24 de ani

Tratament: Aparat fizionomic timp de un an si 6 luni.

Fata, 19 ani

Tratament: Aparat metalic timp de un an. Poza este facuta la 3 luni dupa aplicarea aparatului.

Fata, 22 de ani

Tratament: Extractii a doi premolari superiori si tratament ortodontic.

Fata, 13 ani

Tratament: Extractie meziodens si tratament cu aparat fix Damon pentru aproximativ 2 ani.

 • Gabi
  Mult timp mi-a fost rușine sa merg la dentist. Mi-era rușine de faptul ca voi fi judecat pentru ca mi-am neglijat dantura și ajunsese într-o stare foarte rea. Mi-am luat inima în dinți și am decis sa investesc în mine, asa ca am cautat o echipa de medici empatici și profesioniști. În urma recomandărilor primite, am ajuns la Dental Zen și sunt foarte multumit de alegerea făcută. Aici am întâlnit medici foarte bine pregătiți si aparatura este de ultima generație. Am avut rezultate excelente cu planul de tratament propus de ei. Calitatea vieții mi s-a îmbunătățit, iar eu sunt extrem de fericit. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine.
  Gabi
  31 de ani
 • Andreea
  Mă bucur că am găsit un loc unde sănătatea danturii este explicata exact pe înțelesul meu. Am avut o intervenție chirurgicala dificila, dar totul a decurs asa cum mi-am dorit. Apoi a urmat un tratament ortodontic și astfel am dobândit zâmbetul la care am visat. Am fost mereu susținută și încurajată, iar acum ma simt foarte fericita, am o dantura perfecta.
  Andreea
  35 ani
 • Elena
  Se spune ca zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observa la tine. Pentru mine asta a fost o adevărată corvoada, pentru ca încă de când eram mica am avut probleme cu dantura și am ajuns sa fiu o adolescenta complexata. Atât de complexata încât nu voiam sa zâmbesc, pentru a evita valul de intrebari: "Dar de ce ai dinții asa"?! În toate pozele mele din adolescenta am o figura serioasa. In momentul în care dantura a devenit prioritatea mea, am cautat o echipa de medici profesioniști și mi-a fost recomandata clinica Dental Zen. Aici am întâlnit medici dedicați meseriei lor, care au avut rabdare cu mine, mi-au explicat fiecare etapa și am apreciat ca am putut comunica atât de ușor și pe înțelesul meu. Datorita lor am fost relaxata la fiecare vizita în cabinet și a contat foarte mult pentru psihicul meu. Sunt niște profesioniști și ii recomand de câte ori am ocazia. Sunt foarte mulțumită de modul în care problemele mele dentare au fost rezolvate. A fost un drum lung, dar a meritat. Acum pot, în sfârșit, sa zâmbesc!
  Elena
  26 ani
 • Sora mea, un om foarte fricos când vine vorba de dentist, mi-a recomandat clinica Dental Zen. Am avut încredere ca dacă experienta ei a fost una plăcută, și a mea va fi la fel. Mediul prietenos și amabilitatea echipei mi-au dat încredere ca sunt pe mâini bune și m-am dus relaxat la fiecare vizita. Pentru mine a fost foarte importanta comunicarea medic-pacient, am vrut sa înțeleg toți pașii planului de tratament si am apreciat răbdarea medicilor, care mi-au răspuns punctual la toate întrebările. După câteva obturații și un tratament ortodontic indelungat, pot spune ca zâmbesc cu gura pana la urechi fără niciun fel de emoție.
  Adrian
  41 ani
 • Alina
  Dental Zen este singurul cabinet la care ma duc de patru ani si numele ii face cinste!  Imi place foarte mult atmosfera calda din cabinet si profesionalismul medicilor stomatologi si asistentelor. Domnul Dr. Claudiu Roman chiar m-a ajutat sa inving  "frica de dentist", este o persoana calda, de incredere si un medic excelent. M-a ajutat foarte mult intr-un tratament ortodontic mai complicat, mi-a dat curaj sa incep si m-a incurajat si informat corect in fiecare etapa. Imi place foarte mult aparatura si materialele de calitate pe care le folosesc in cabinet. Din punct de vedere estetic arata mult mai bine in comparatie cu alte cabinete in care am fost in trecut. M-am mutat de trei ani din Romania, dar inca merg la Dental Zen. Recomand cu mare drag!!!
  Alina
  31 de ani

Dental Zen Estetic oferă tratamente stomatologice complete.

Programează-te pentru o consultație.