Frumusețea zâmbetului tau înseamnă mai mult decât estetica dentară. La Dental Zen Estetic îți oferim o gamă de proceduri dermato-estetice, care îți vor intineri vizibil aspectul și te vor ajuta să arăți impecabil.

Plasmolifting

Plasmolifting este o metodă de injectare a plasmei trombocitare în ţesuturile umane (PRP technology), inventată şi aplicată pentru prima dată de cercetătorii ruşi R.R. Ahmerov şi R.F. Zarudii.

 

Plasmolifting™ este o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate.

PlasmoGel™

PlasmoGel este o metodă minim invazivă, netraumatică și productiv-injectabilă de întinerire, care permite pregătirea unui filer natural, preparat din plasma pacientului, care este folosit la înlăturarea ridurilor profunde la neregulile feței și corectarea conturului facial.

PlasmoGel este un gel nativ cu proprietăți superioare acidului hialuronic și este pregătit din plasma bogată în trombocite, cu ajutorul unui set de eprubete speciale Plasmolifting.

Plasmodent™

Metoda Plasmolifting™ stă la baza procedurii stomatologice Plasmodent™.

 

Plasmodent™ este o metodă injectabilă, de stimulare locală a proceselor de regenerare a ţesuturilor, folosită într-o serie întreagă de proceduri stomatologice. Scopul acesteia este tratarea inflamațiilor parodontale, declanşarea proceselor naturale de restabilire a culorii, formei şi structurii ţesuturilor gingivale şi prevenirea pierderii consistenţei ţesutului osos.

Cum funcţionează Plasmolifting™ în stomatologie?

La baza procedurii stă metoda patentată de prelucrare a sângelui pacientului, cu ajutorul unui set unic de eprubete biotehnologice vidate şi al unui procedeu special de centrifugare. Rezultatul este o formă injectabilă de plasmă bogată în trombocite (platelet rich plasma, PRP) care se introduce ca produs finit în ţesuturile parodonţiului.

 

Plasma se injectează local în ţesuturile afectate ale gingiilor, în locurile implanturilor sau plasticii osoase, în zonele liftingului sinusal, în alveolele dinţilor extirpaţi, în zona osteosintezei sau a membranei fixate; în zonele maxilo-faciale ale ţesuturilor moi în timpul proceselor infecţioase şi inflamatorii cronice sau acute. Datorită factorilor de creştere pe care îi conţine, plasma trombocitară injectată în ţesuturi favorizează formarea capilarelor,  normalizează hidrodinamica,  respiraţia tisulară,  schimbul de substanţe.

 

Este important de menționat faptul că elementele conţinute în plasmă sunt în totalitate naturale, nu au acţiune mutagenă şi nu provoacă boli oncologice, tumori şau alte efecte negative. Un avantaj indiscutabil al metodei Plasmolifting™ este inofensivitatea acesteia,  deoarece conţinutul injecţiei de PRP este „produsul propriu” al omului,  nu este toxic şi exclude în totalitate orice reacţii de respingere,  alergice,  precum şi posibilitatea infectării.

Indicaţii de utilizare:

  • Parodontită generalizată
  • Gingivită
  • Parodontită localizată
  • Alveolită
  • Operaţii de implant sau extirpare a dintelui
  • Periimplantită,
  • Profilaxia maladiilor ţesuturilor parodonţiului